バイオウェブ

2023年10月号
BIO INDUSTRY
バイオインダストリー
 出版社  (株)シーエムシー出版

〒101-0047 東京都千代田区内神田1-13-1 豊島屋ビル4F
TEL 03-3293-2061
FAX 03-3293-2069
URL https://www.cmcbooks.co.jp/


【特集】プロテインクライシスに対するフードテックの挑戦―現状と今後の展望―
Challenges of FoodTech to Protein Crisis - the Status quo and the Prospects-

「プロテインクライシスに対するフードテックの挑戦」についての序章

世界の食肉需要とビジネスとしての代替肉の可能性
Global Meat Supply/Demand and the Potential of Cultured Meat as a Business

粒状大豆たん白の開発と大豆ミートへの展開

水素細菌を用いたタンパク質の生産
Production of Alternative Proteins using the UCDI® Hydrogen Bacteria

代替チーズ「スティリーノ」
Technical Advanced Imitation Cheese,STYRINO

期待が高まるフードテックビジネス〜フードテック官民協議会の取組〜
Foodtech has a Potential for Growth in the Food Industry-Initiatives of the Food Tech PublicPrivate Council-

BIO PRODUCTS

パントテン酸カルシウム(Calcium pantothenate)


[バイオウェブ - HOME]BIOWEB(R)サービスに関するお問い合わせ:service@bioweb.ne.jp